Un articol nou despre haine la moda in fiecare zi.

Salut. Ma numesc Dan si intotdeauna am avut o pasiune pentru ceea ce inseamna haine cu bun gust si moda. As vrea sa facem o comunitate in care sa discutam despre asta, iar daca esti interesat inscrie-te.

miercuri, 28 decembrie 2011

Transpiratia abundenta

Problema transpiratiei abundente nu este o problema de moda in primul rand, ci mai mult o problema sociala. Aceasta transpiratie poate fi zonala, adica pe anumite zone ale corpului cum ar fi palmele, fata sau picioarele sau poate fi generala. In cazul unei transpiratii generale iti recomand sa consulti un medic care iti poate oferi suport specializat. In ceea ce priveste transpiratia zonala, ea poate fi cauzata de emotii puternice sau stres si este in special caracteristica perioadei de pubertate, dar poate fi prezenta si ulterior. Avand in vedere ca este un blog de moda, iti pot oferi doar cateva sfaturi orientative despre ce ar trebui sa faci in cazul in care suferi de transpiratie in exces, dar acestea nu ar trebui sa substituie sfatul unui doctor.

Este o vorba care spune ca esti ceea ce mananci, iar in cazul de fata mancarurile picante accelereaza acest proces asa ca este bine sa le eviti. Eu am avut probleme cu transpiratia picioarelor si am scapat folosind un pliculet cu praf alb cumparat de la farmacie, Borozin, pe care il puneam in papuci inainte sa ma incalt. Chiar daca nu iti opreste transpiratia garantez ca macar nu iti vor mai mirosi picioarele urat cand te descalti undeva.

O alta idee pentru a scapa de aceasta problema sunt baile la picioare cu ceai negru, timp de 30 de minute. Pentru ca ceaiul negru este un bun distrugator de microbi are efecte benefice asupra mirosului urat cauzat de transpiratie. De asemenea, el poate fi folosit si in zona subaxilara. Daca tot am ajuns la aceasta zona, este bine de stiut ca ce gasesti la magazin impotriva transpiratiei se imparte in doua mari categorii: antiperspirantele care distrug microbii si prin urmare elimina mirosul sau deodorantele care tot ce fac este sa-l acopere.

Hainele sunt un important factor cand vine vorba de transpiratie de aceea este bine sa porti haine de bumbac care lasa pielea sa respire.

Astept si alte sfaturi si pareri despre cum tu ai scapat de transpiratie abundenta in comentarii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!

Stil in moda Copyright © 2011 | | Powered by Blogger