Un articol nou despre haine la moda in fiecare zi.

Salut. Ma numesc Dan si intotdeauna am avut o pasiune pentru ceea ce inseamna haine cu bun gust si moda. As vrea sa facem o comunitate in care sa discutam despre asta, iar daca esti interesat inscrie-te.

miercuri, 28 decembrie 2011

Ce firme aleg eu pentru incaltaminte


sursa foto: office.co.uk
Zilele trecute vorbeam cu un prieten despre incaltaminte la moda si din una in alta am ajuns sa discutam in contradictoriu despre incaltamintea de la diferite firme. Din proprie experienta va spun, ca pantofii de la firme precum Zara, Bershka si altele sunt foarte eleganti si la moda si merg in multe combinatii smart-casual tot la moda, dar nu sunt de purtat zilnic. 

De multe ori am dat 220 ron, 250 ron pe o pereche de papuci la moda de acest fel si in maxim o luna s-au rupt si apoi stai si te intrebi daca chiar merita. In primul rand incaltamintea de genul asta are efect daca ai o colectie de 5 piese cel putin, care sa asigure o uzura moderata si in timp, dar in acelasi timp pretul s-ar ridica undeva la 1000 ron ceea ce este destul de mult pentru majoritatea dintre noi. Asa ca facem sa nu pierdem pasul cu moda?

Recomandarea mea este simpla: Adidas. Poate ca vei zice " da, dar adidas este sport " - gresit. Adidas are pantofi la moda, cum sunt cei din imaginea de mai sus, care arata aproape la fel cu cei din magazinele amintite anterior. Intr-adevar sunt ceva mai scumpi, dar diferenta de pret este foarte mica ca sa nu merite cumparati. Raportul calitate-pret este excelent comparativ cu incaltamintea de alte firme si poti gasi cateva piese pe care sa le asortezi la niste tinute la moda excelente.

In concluzie, ideea este sa iti cumperi si pantofi la moda de la Zara, Bershka si altele daca iti permite buzunarul, dar esenta ar trebui sa fie firmele mai rezistente chiar daca sunt mai scumpi pentru ca pe o perioada lunga de timp iti scoti investitia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!

Stil in moda Copyright © 2011 | | Powered by Blogger