Un articol nou despre haine la moda in fiecare zi.

Salut. Ma numesc Dan si intotdeauna am avut o pasiune pentru ceea ce inseamna haine cu bun gust si moda. As vrea sa facem o comunitate in care sa discutam despre asta, iar daca esti interesat inscrie-te.

miercuri, 28 decembrie 2011

Parfumul atrage oamenii nu ii respinge

sursa foto: perfumebuy.eu

Am preferat sa incep cu titlul acesta deoarece multi dintre noi folosesc parfumul in mod excesiv pentru a emana mirosul in jur peste tot unde merg - GRESIT. Acest articol este in afara termenului moda, aici vreau doar sa discut despre cum cumperi un parfum si cum il folosesti indiferent ca e la moda sau nu. 

Parfumul se aplica cel mai bine dupa ce in prealabil ai facut un dus pentru ca atunci pielea este hidratata, curata si lipsita de alte mirosuri cum ar fi cel de tigara, de transpiratie etc. El trebuie aplicat cu 2 pufuri maximum 3 pentru ca parfumul, indiferent daca e la moda sau nu e la moda, are scopul de a emana un miros discret astfel incat lumea sa se apropie de tine pentru a-l putea mirosi mai bine si nici intr-un caz sa se departeze pentru ca este prea intens. Niciodata sa nu crezi ca parfumul tau la moda nu mai miroase dupa 2-3 ore de cand a fost aplicat, asta daca este un parfum de firma garantat si nu o replica, pentru ca nasul tau s-a obisnuit deja cu mirosul si nu il mai simti, dar ceilalati garantat il vor simti cand se apropie de tine. 

Eu, cand aplic parfumul, il aplic pe partea laterala a gatului, atat in stanga cat si in dreapta si atat, dar el merge utilizat si la nivelul incheieturii mainii in santul pulsului, deoarece este usor imprastiat in jur. Cunosc pe cineva care obiceiul de a da 2-3 pufuri in aer si apoi trece prin acel nor care s-a creat pentru o distributie uniforma, dar mie mi se pare o prostie si o risipa de parfum la moda.

Alt aspect important, poate aspectul principal pentru care nu-l folosesc la nivelul incheieturii, este sa lasi parfumul la moda sa se usuce, adica daca l-ai aplicat pe gat de exemplu, nu-ti pune fularul macar 10 minute. Problema este ca majoritatea dintre noi, amestecam mirosul gelului de dush cu cel al after shave-ului si apoi aplicam parfumul, toate trei mirosind diferit. Cel mai bine este, daca se poate, sa folosesti produse de la acelasi brand la moda, iar daca nu, produse care miros cat mai mult cu putinta la fel.

Parfumurile sunt si ele in functie de anotimp si tot in functie de anotimp ne dozam si numarul de pufuri pe care il aplicam in conditiile in care vara, un parfum persista mult mai mult decat in anotimpul rece, dar nu exageram - 3 pufuri maximum. In ceea ce priveste tipurile, stim ca sunt 3 : apa de colonie, apa de parfum si in fnial parfumul. Toate cele trei sunt din ce in ce mai tari in mod crescator. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!

Stil in moda Copyright © 2011 | | Powered by Blogger