Un articol nou despre haine la moda in fiecare zi.

Salut. Ma numesc Dan si intotdeauna am avut o pasiune pentru ceea ce inseamna haine cu bun gust si moda. As vrea sa facem o comunitate in care sa discutam despre asta, iar daca esti interesat inscrie-te.

miercuri, 28 decembrie 2011

Ceasurile la moda


sursa foto: bizrate.com


Ce este un ceas? Un accesoriu la moda purtat doar pentru a oferi un plus de stil sau un accesoriu indispensabil in zilele noastre? Eu zic ca este un accesoriu la moda pentru ca utilitatea lui a scazut dramatic in ultimii ani de cand suntem inconjurati de telefoane mobile, ceasuri pe toti peretii etc. Prin urmare am sa te intreb altceva, crezi ca merita sa investesti o suma de bani mai mare intr-un ceas la moda? Daca raspunsul tau este nu, ai gresit. Un ceas mai scump il recunosti de la posta si in plus, exceptand elementul moda, te va tine mult mai mult decat ceasurile ieftine - fa o analogie cu reclamele de la Duracell. 

Atunci cand mergi sa-ti cumperi un ceas este foarte important sa stii pentru ce il cumperi: daca este un ceas in stilul sport cu care sa mergi la alergat/antrenament etc. sau daca este un ceas mai elegant pe care il porti la tinute elegante si la moda sau daca pur si simplu este un ceas pe care sa-l porti zilnic. 

Tu cat ai fi dispus sa dai pe unul?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza!

Stil in moda Copyright © 2011 | | Powered by Blogger